70 Black Friday VPN-deals 2020

f:id:vpnaanbiedingen:20201001220437j:plainOp zoek naar een grote korting deze feestdagen. Bekijk onze lijst met Black Friday / Cyber ​​Monday VPN-deals die tot 90% korting bieden op Ivacy en andere populaire providers zoals PureVPN, Surfshark, ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN en meer op vpn aanbiedingen

Stroop je mouwen op en bereid je voor op VPN-deals van Black Friday / Cyber ​​Monday 2020. We hebben unieke, uitzonderlijke VPN-deals verzameld van PureVPN, Surfshark, Ivacy, ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN en andere toonaangevende VPN-providers 

1. PureVPN Cyber ​​Monday VPN-deals

Alsof hun vergoedingen al niet betaalbaar genoeg waren, biedt PureVPN een aantal unieke VPN-deals aan op Cyber ​​Monday / Black Friday.

Meestal kost hun maandelijkse abonnement $ 10,95 per maand, wat al voldoende is om als een goedkope VPN-service over te dragen. Als u echter snel genoeg handelt, kunt u een Cyber ​​Monday-korting van 73% krijgen. Dus in plaats van $ 10 te betalen, is uw beste gok als mannen $ 2,91 per maand te betalen voor hun 2-jarig contract.

Denk je niet dat dit aanbod het echt waard is?

Laten we nu opnieuw aannemen:

PureVPN is een in Hongkong gevestigd VPN-bedrijf dat zijn aanbod aanbiedt in alle grote landen in de branche. Er is ook een respectabel aantal servers, meer dan 2.000 om precies te zijn.

Bovendien biedt het zelfs een niet-goed-geld-terug-garantie van 31 dagen waarmee u de service gedurende meer dan een maand kunt gebruiken op basis van uw menstruatie. Als dit niet langer een uitzonderlijke deal is, zal ik niet zien wat het is.

Opmerking: als je meer wilt weten over PureVPN, bekijk dan onze unieke recensie.

31 dagen geld-terug-garantie

2. Surfshark VPN Cyber ​​Monday-aanbieding

Hoewel Surfshark nog relatief nieuw is in de branche, evolueert het de branche al met zijn geweldige vaardigheden en efficiënte algehele prestaties.

Het is ook een van de meer betaalbare VPN's om naar op te schalen. Een redelijke prijs belette hem echter niet om deel te nemen aan de feestelijke verkoop.

Voor de 12 maanden durende Black Friday / Cyber ​​Monday VPN-uitverkoop biedt Surfshark VPNRanks-abonnees een geweldige drieëntachtig% korting, wat krankzinnig is.

Hoe te komen…?

Surfshark kost $ 11 per maand voor zijn maandelijkse abonnement. Als u er echter voor kiest om van onze geweldige deal te profiteren, is de gemakkelijkste manier om $ 1,99 per maand te betalen voor het plan van 2 tot 12 maanden.

Het is een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Let op: als je meer wilt weten over Surfshark, bekijk dan ons onderscheidende Surfshark-overzicht.

3. Exclusieve Ivacy Cyber ​​Monday VPN-korting

Als we hetzelfde doen op de lijst, hebben we Ivacy. Het is een schone nieuwe VPN-provider die al jaren mijn favoriet is. Het is snel, betrouwbaar en geweldig, goedkoper. Maar ga er niet vanuit dat het goedkoper is, we hebben u niet getagd met een kortingsaanbieding.

In de geest van Cyber ​​Monday / Black Friday biedt Ivacy ook een enorme korting aan.

Welke maat precies ...?

Nou, je kunt me niet in overweging nemen als ik zeg 90% korting. Ja dat klopt, Ivacy rekent negenennegentig per maand voor haar plan van vijf tot twaalf maanden.

Het is gewoon belachelijk!

En oh! Voordat ik het vergeet, wil ik zeggen dat ze veel servers bieden en sterke coderingsprotocollen van maritieme kwaliteit ondersteunen om uw veiligheid te beschermen.

Opmerking: als je meer wilt weten over IvacyVPN, bekijk dan onze unieke IvacyVPN-recensie.

Vier. ExpressVPN Cyber ​​Monday aanbiedingen en verkopen

ExpressVPN is een van die providers die bijna nooit kortingen of promoties aanbiedt. Nu Cyber ​​Monday voor de deur staat en de concurrentie heviger dan ooit wordt, vindt u wellicht ExpressVPN-deals online.

Momenteel bevatten de hoogwaardige Black Friday / Cyber ​​Monday VPN-deals voor 2020 een deal van 35%. Nu vraag je je waarschijnlijk af dat 35% korting niet teveel is, maar luister naar me ...

Allereerst is ExpressVPN een van de beste VPN-abonnementen die u kunt krijgen. Hun plannen zijn natuurlijk iets duurder dan die van hun concurrenten.

Hun maandabonnement kost bijvoorbeeld $ 12,95 en hun plan voor een half jaar kost $ 9. Negenennegentig. Nu is elk van deze plannen zeker niet goedkoop. Als u het echter vergelijkt met de 35% 365 dagen korting op ExpressVPN, is uw beste gok om $ 6,76 per maand te betalen. Het is fantastisch.

Bovendien:

Als je je aan de 3000+ houdt